Beste Prijsgarantie
 — 

FACILITEITEN

▶️ ALGEMEEN


✔️ Centraal gelegen

✔️ Wi-Fi door het hele hotel

✔️ Wij zijn een cashloos bedrijf

✔️ Parking +€

✔️ Bagage opslag

✔️ Huisdieren niet toegestaan

✔️ Check-in: vanaf 15:00 uur 

✔️ Check-out: tot 11:00 uur

 

▶️ PARKING

✔️ Recht tegenover ons, in de ondergrondse Interparking "Brucity", heb je de mogelijkheid om je auto veilig te parkeren. Volg de richtlijnen bij het betreden van de parkeerplaats. Om je parkeerplaats te reserveren en van speciale 24 uur parkeertarieven te genieten, klik op onderstaande knop.

 

 BRUCITY PARKING
 

▶️ SERVICE


✔️ 24-hour receptie

✔️ Wakeup service

✔️ Bagage opslag

✔️ Stomerijdiensten +€

✔️ MINIBAR IN A BOX +€ 

 

▶️ KAMER FACILITEITEN


✔️ Airconditioning

✔️ 100% rookvrij

✔️ Baby-bed op aanvraag +€

✔️ Extra beds op aanvraag +€

 

▶️ PARKEREN


✔️ Recht tegenover ons, in de ondergrondse Interparking "Brucity", heb je de mogelijkheid om je auto veilig te parkeren. Volg de richtlijnen bij het betreden van de parkeerplaats. Voel je vrij om af te rekenen via de bestaande betaalautomaten bij het verlaten van de parkeergarage of bestel je voucher bij het boeken van je kamer. Er worden extra administratiekosten in rekening gebracht.

 

▶️ OPENBAAR VERVOER


✔️ METRO

Metrostation Beurs ligt op 300 meter van het OPO Hotel.


✔️ TREIN

Het Centraal Station van Brussel ligt op 750 meter van het OPO Hotel.

 

 

 

 

 

 

Breakfast at your doorstep...

We kijken ernaar uit om je ontbijt te kunnen serveren wanneer de tweede fase van ons hotel van start gaat. Tot die tijd hebben we een shortlist gemaakt van verschillende eetgelegenheden, allemaal op loopafstand van OPO Hotel. 
 
Of het nu voor een “koffie § croissant” to go gaat, of voor een compleet ontbijtfestijn, een van deze eetgelegenheden zal zeker in staat zijn om je dag een kickstart te geven...

Konlinklijke Musea voor Schone kunsten van België staan open voor iedereen. Hun doel is om je bezoek zo aangenaam en lonend mogelijk te maken.

Tickets

Website