Beste Prijsgarantie
 — 

OPO Hotel Brussel - een oasis uit het alledaagse

Gloednieuw, machtig en majestueus, staan we voor u klaar, om met een golf van enthousiasme u te mogen verwelkomen. 
 
OPO Hotel is gevestigd in een eclectisch neorenaissance geïnspireerd architecturaal wonder, gebouwd in 1880 en gecatalogeerd als cultureel erfgoed.
 
Alle 48 stijlvol ingerichte kamers en suites zijn uitgerust met ruime regendouches en zijn voorzien van hedendaagse faciliteiten waar het gezoem van de stad wegglijdt, vervangen door een sfeer van verfijning en modern gemak.
 
OPO Hotel bevindt zich in het kloppende hart van Brussel; met een paar minuten lopen, heb je alle bekende trekpleisters binnen handbereik zoals de befaamde Grote Markt en de talloze Brusselse hotspots en bezienswaardigheden. Kortom, OPO Hotel heeft de perfecte locatie voor een shopweekend, een cultureel weekend, een zakelijk bezoek of om gewoon lekker te genieten van Brussel ! 

MINIBAR IN A BOX...

Kijk je ernaar uit om in te checken en te chillen? Bestel hier je MINIBAR IN A BOX en profiteer ervan om in stijl in te checken.
 
Met ons handige pik § mix minibar concept kun je een - of meer ☺︎ MINIBAR IN A BOX bestellen, met een keuze van vier boxes, kan iedereen van zijn eigen MINIBAR IN A BOX genieten.
 
Bestel je MINIBAR IN A BOX voor aankomst, en wij zorgen ervoor dat hij klaarstaat met uw favoriete drankjes en tussendoortjes bij het inchecken. We hebben al onze kamers uitgerust met een koelkast zodat je MINIBAR IN A BOX in een mum van tijd gekoeld kan worden.

 

✅ SELECTEER EN COMPILEER JE MINIBAR IN A BOX