Beste Prijsgarantie
 — 

Naar OPO Hotel

 MET DE AUTO

  • PRIVATE CAR: Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een lage-emissiezone of Low Emission Zone (LEZ). Deze LEZ geldt voor alle personenwagens, bestelwagens en bussen/busjes, ongeacht of ze zijn ingeschreven in België of in het buitenland. Klik hier en controleer of uw voertuig toegelaten is

MEER INFORMATIE 

 

  • PARKING : Recht tegenover ons, in de ondergrondse Interparking "Brucity", heb je de mogelijkheid om je auto veilig te parkeren. Volg de richtlijnen bij het betreden van de parkeerplaats. Er is een sterk gereduceerd 24-uurstarief beschikbaar. Klik op onderstaande knop om vooraf te reserveren. Houd er rekening mee dat openbaar parkeren in het stadscentrum per uur wordt betaald met behulp van betaalautomaten, behalve op zon- en feestdagen. 

BRUCITY PARKING

 

VANUIT BRUSSELS INTERNATIONAL AIRPORT

  • UBER/TAXI : Brussel is beroemd om zijn files, de rit duurt normaal gezien ongeveer 35 minuten, afhankelijk van het verkeer, en de rit kost ongeveer € 45 met UBER of € 65 met de taxi.

UBER ESTIMATOR

 

 TRAIN-SHUTTLE

  • Neem de train-shuttle naar Brussel Centraal, deze vertrekt elk half uur vanuit het vliegveld, de rit duurt ongeveer 15 minuten en een enkele reis kost ongeveer €14,00. OPO Hotel ligt op ongeveer 10 minuten lopen van Brussels Centraal.

TRAIN SHUTTLE

 

MET DE TREIN

  • Het dichtstbijzijnde treinstation "Brussel Centraal" ligt op slechts 10 minuten lopen van OPO Hotel. Houd er rekening mee dat de meeste internationale treinen vertrekken vanuit onze internationale trein terminal Brussels Zuid. Sommige internationale treinen stoppen in Brussel Centraal, het dichtstbijzijnde treinstation voor OPO Hotel, vraag dit na bij uw vervoerder.